Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez kell a nőknek! Itt a hatásos segítség az alakformáláshoz!

default user icon
(x)
Nem csak vékonyabb, hanem formásabb is szeretnél lenni, akkor megmutatunk egy újdonságot, ami segítségedre lehet!

Ép testben ép lélek – tartja a mondás, külsőnk ugyanis kihat a lelkünkre, az egész életünkre. A genetikát nyilván nem tudjuk megváltoztatni, azonban ha az akarat teljesítménnyel párosul, úgy bárki képes változtatni az alakján, Te is! A változás azonban nem varázsütésre következik be, a sikeres alakformálás egy életmód eredménye. Egy életmódé, melynek alappillérei a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás, melyet még hatékonyabbá tehetünk táplálék-kiegészítőkkel.

MI KELL A NŐNEK?

Szerettük volna megtudni, konkrétan mit várnak a hölgyek egy táplálék-kiegészítőtől, ezért megkérdeztük őket. Professzionális termékfejlesztési csapatunk több ezer válasz alapján fejlesztette ki vadonatúj, nőknek szóló termékcsaládunkat.  A termékfejlesztéskor kiemelt szempont volt, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amik cukor*- és laktózmentesek*, illetve tartósítószer- és GMO-mentesek.

Nőkre szabva

A BioTechUSA for Her azért született meg, hogy komplett megoldást kínáljon az alakformáláshoz. Újra formába szeretnél lendülni? Többet tennél az egészségedért? Jó lenne leadni néhány kilót? Jobb kondícióra vágysz? Tónusos, feszes testet szeretnél? Vagy új szintre lépnél az alakformálásban? Prémium minőségű termékeink hatóanyagai segítenek abban, hogy egy új útra lépj. Egy olyan útra, melynek végén egy nő legnagyobb kincse, az önbizalom vár rád!

A nőkre tervezett alakformáló vitaminokról itt olvass tovább!>>> 


* A por formátumú termékek esetében az állítás a vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozik.

Ezek is érdekelhetnek

Friss