Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez Katalin hercegné reggeli rutinja

default user icon
MME
Katalinnak, Wales hercegnéjének igen szoros a reggeli napirendje, ugyanis a királyi teendők mellett az egészséges reggelire, a testmozgásra és persze a gyerekekre is oda kell figyelnie. Mutatjuk, hogy néz ki Katalin átlagos napindító rutinja!

Katalin hercegné minden reggel 6:30 és 7:00 között ébred. Felkelti a gyerekeket, György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget, majd reggelit készít nekik, és csak ezek után áll neki a saját reggelijének- írja a Finty.

Reggeli

A hercegné a nap folyamán elsőként egy nagy tál zabkását szokott fogyasztani, amit általában egy extra egészséges smoothie-val öblít le. A MailOnline szerint kelkáposztából, római salátából, algából, matchából, spenótlevélből, korianderből és fekete áfonyából készíti a royal-turmixot.

EDZÉS

Katalin a csodás alakját nemcsak az egészséges étkezésnek, hanem a rendszeres sportolásnak is köszönheti. Minden reggel egy órát edz, és a kedvenc gyakorlata a plankelés. Úgy tudni, gyakran előkerül a fitnesz labda is, amin hasizomgyakrolatokat végez, de a kutyájával is imád futni - írja a Hello! magazin.

Készülődés

Bár azt gondolhatnánk, minden egyes nap stylistok segítenek a walesi hercegnének a szettje kiválasztásában, ő inkább saját maga szereti eldönteni, mit visel és ruhákat vásárolni is többnyire egyedül szokott. Sőt, az élelmiszereket is szereti ő megvenni a családnak, a Kensington High Street egyik előkelő üzletébe szinte minden reggel beugrik bevásárolni egy testőr kíséretében.

 

Anyaság

Bár Katalin és Vilmos herceg bármikor megkérhetik a dadát, hogy vigye el a gyerekeket az iskolába, jobban szeretik ők maguk elkísérni őket reggelente. Például Lajos herceg születése után egy nappal is Katalin vitte el György herceget a suliba. Nem semmi, igaz?

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss