Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez György herceg kedvenc étele

default user icon
MME
Azt eddig is tudtuk, hogy György herceg imádja a tésztaételeket, de most az is kiderült, pontosan melyik tésztának nem tud ellenállni. Annyit előljáróban elárulunk, hogy ez a fogás valószínűleg még sokak nagy kedvence.

Az eddig sem volt titok, hogy György herceg odavan az olasz konyháért, különösen imádja a pizzát és a tésztaételeket. Az viszont eddig nem derült ki, hogy melyik pizzát és melyik tésztát imádja pontosan. Most viszont Aldo Zilli, olasz sztárséf elárulta, hogy melyik fogás a hétéves herceg legnagyobb kedvence.

A séf a Centrepoint jótékonysági szervezet nagykövete, így jó néhányszor találkozott már Vilmos herceggel is, aki a szervezet védnöke. A herceg pedig sokat mesélt neki a gyerekeiről, többek között azt is elárulta, hogy mi György herceg kedvenc étele.

„Vilmos elképesztő - várom a hívását, mert a kisfia kedvenc étele a carbonara spagetti, szóval arra várok, hogy felhívjon és elkészíthessem neki” - nyilatkozta a séf a FEMAILNEK. Sőt, még poénkodott is, hogy miután elkészítette az ételt György hercegnek, nem akar majd semmilyen más carbonarat megkóstolni, mert az övé a legjobb.

EZEKET FŐZI LEGGYAKRABBAN KATALIN HERCEGNÉ ÉS VILMOS HERCEG>>> 

EZEK KATALIN HERCEGNÉ LEGFURCSÁBB ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss