hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez aztán a luxus! Kim Kardashian megmutatta a konyháját

A híresség körbevezette követőit az ipari méretű konyhájában a Twitteren. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy külön hűtőben tárolja a tejet és a vizet, az üdítőket, a friss bio élelmiszereket és a húsokat. Mintha egy luxusétterem konyhájában járnánk!

Kim Kardashian eléggé meglepte a rajongóit, amikor megosztott egy képet a közösségi oldalán, amin a hűtője előtt áll. Ez önmagában persze még nem volt meglepő, az viszont már igen, hogy a képen úgy látszott, hogy a hűtőben nincs más, csak tej - különböző márkákban és kiszerelésekben.

Ennek kapcsán rengeteg kiváncsiskodó hozzászólást kapott, ezért úgy döntött, hogy megmutatja a konyháját a követőinek. A híresség egy videót készített, amiben először a kamrát mutatta meg, ahol mindent üvegekben tart - mint mondta, a környezetvédelem jegyében. Kiderült, tényleg van egy külön italhűtője, amiben a vizet és a tejet tartja. Elárulta, hogy mind a négy gyermeke másfajta tejet iszik, azért van ennyi féle.

Ezután átsétált a konyhába, ami leginkább egy étterem konyhájára hasonlít - itt készülnek az ételek a család számára. Persze van egy másik konyhájuk is a ház egy másik, távolabbi pontján, de azt nem használják főzésre, inkább csak esztétikai célokat szolgál.

Később megmutatta a másik hűtőszekrényét is, aminek a mérete vetekszik egy nagyobb kamráéval és roskadásig meg van töltve friss bio élelmiszerekkel. Végül pedig kiderült az is, hogy van egy harmadik, illetve egy negyedik hűtőszekrény is, az egyikben még több üdítőt tárolnak, a másikban pedig a húsokat. Nem semmi, igaz?

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss