Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez az a hely, ahol megtalálod a tökéletes konyhát

Minden lakás lelke a konyha. Azon kívül, hogy finom ételeket főzöl a konyhában, itt zajlanak a meghitt beszélgetések, itt gőzölög az illatos kávé, és a házibuli is mindig a pult mellett pörög igazán.

A konyhában mindenki szeret lenni még akkor is, ha nem egy konyhatündér. Miközben készül az étel, a családtagok meghitt beszélgetéseket folytatnak a konyhapult mellett, vagy a gyerekek éppen a konyhaasztalnál ülve írják a leckéjüket. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a konyha minél kényelmesebb és otthonosabb legyen.

Látogass el az idei Konyhakiállításra március 1-3-ig, ahol biztosan megtalálod azt, ami a tökéletes konyhát jelenti számodra. Akár felújítasz, akár építkezés, vagy csak szeretnéd lecserélni az étkezőbútort, vagy a konyhai gépeket, mindenre találsz ötletet a háromnapos rendezvényen. A konyhatervezési tanácsadás mellett megnézheted a 2019-es év legújabb konyhabútor trendjeit és lélegzetelállító konyhagépeit.

A Konyhakiállításon világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz. A szakma hazai képviselői pedig itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. 

Természetesen bőven lesz részed gasztroprogramokban is a Konyhakiállítás standjainál és színpadán egyaránt! A Nagyszínpadon sztárséfek, világutazók és bloggerek tartanak majd bemutatót. 

Időpont: 2019. március 1-2-3.
Helyszín: Budapest Sportaréna

Ezek is érdekelhetnek

Friss