Ez az 5 éves kisfiú a saját palántáit árulja, hatalmas sikerrel

A mindössze 5 éves George Stafford fiatal kora ellenére sikeresen vezeti saját kertészetét. A kisfiú olyan profi, hogy már az üzleti vállalkozása is beindult, ugyanis sikeresen értékesíti a megmaradt palántáit, így azok nem vesznek kárba.

George Stafford egyéves korában kezdett el ismerkedni a kertészettel, édesanyja vonta be őt a munkába. A sikertörténet a koronavírus karantén idején indult, ekkor döntött úgy a család, hogy megpróbálják megtermeszeni azt, amit megesznek.

Tehát négy évvel ezelőtt kezdődött a kisfiú kertészet iránti szenvedélye, ami évről, évre egyre erősebb lett. Ma pedig a kis kertészlegény már ott tart, hogy nemcsak saját fogyasztásra termeszti a salátát, az uborkát vagy a brokkolit, hanem a maradék palántát el is adja.

Az biztos, hogy Georgenak nem kell sokáig törni a fejét azon a kérdésen, hogy mi leszel, ha nagy leszel? Az előtte álló években nagy valószínűséggel akkora gyakorlatot szerez majd a kertészkedésben és a palántanevelésben, hogy nemcsak a vevők érkeznek majd hozzá az áruért, hanem a kezdő kertészek is a szaktanácsokért. 

Borítókép: Norhfoto

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss