hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 6 legmegbízhatóbb csillagjegy

default user icon
MME
Sajnos gyakran csalódunk azokban, akikben a leginkább bízunk. Azonban van 6 olyan csillagjegy, melynek szülöttei megbízhatóbbak lehetnek a többieknél. Ha mindenképp elkerülnéd a csalódást, inkább őket avasd be a titkaidba. Mutatjuk, kik ők!

Rák

A rák annyira kötődik a számára fontos emberekhez, hogy bármit megtenne értük. Sosem árulná el azokat, akiket szeret. Nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy megítélje, valójában mi a jó és mi a rossz. Általában érett személyiség, aki nem szeret drámázni. Bármilyen titkot is bíznak rá, megőrzi azt.

Skorpió

Talán nem is gondolnád, de a skorpió általában rengeteg ember titkát őrzi, ugyanis bizalmi kérdésekben abszolút lehet rá számítani. Igaz, hogy időnként hevesnek tűnhet és kegyetlenül őszinte, de nem fogja engedni, hogy mások titkai miatta kerüljenek nyilvánosságra.

Bak

A bak kétségkívül a legmegbízhatóbb csillagjegy. Ha rájuk bíznak egy titkot, az biztosan nem fog kiderülni. Ha egyszer ígéretet tettek neked, azt biztosan be fogják tartani. A legjobban akkor érzik magukat, ha azt csinálják, ami helyes és példát mutathatnak másoknak - ez a kombináció pedig rendkívül megbízhatóvá teszi őket.

Szűz

A szüzek nagyon megbízhatóak, hiszen bármit megtesznek azért, hogy biztosítsák azoknak a boldogságát, akiket szeretnek. Figyelnek a részletekre, felelősségteljesek és maximalisták, érett személyiségüknek köszönhetően bárkinek szívesen segítenek a problémák megoldásában.

Vízöntő

A vízöntő nem barátkozik mindenkivel, de ha megkedvel, akkor teljesen megbízhatsz benne. Tartja a szavát, őszinte és bármit elmondhatsz neki, számíthatsz rá a titoktartásban.

Bika

Igaz, a bika elég makacs, de nagyon reális és nyugodt természetű. Jó hallgatóság, így sokan öntik ki nekik a szívüket. Jól kezeli mások titkait, olyannyira, hogy igyekszik is őket elfelejteni, hogy ne legyen olyan terhes a számára a megőrzése. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss