Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 4 legpesszimistább csillagjegy

default user icon
MME
Vannak olyan szerencsés állatövi jegyek, akik rózsaszín szemüvegen keresztül látják a világot, és vannak, akik inkább szürkében - a következő 4 jegy az utóbbi csoportba tartozik. Mutatjuk, kik ők!

Ikrek

Az ikrek kettős természetükről híresek. Egyrészt nagyon nyitottak, imádnak új embereket megismerni és új tapasztalatokat szerezni, másrészt viszont hajlamosak az introvertáltságra és a pesszimizmusra. A helyzetet pedig tovább nehezíti, hogy ha elhatározzák, hogy negatívan látják a dolgokat, akkor ehhez makacsul ragaszkodnak, szinte lehetetlen őket felvidítani.

Rák

A rákok nagyon érzékenyek, ami egyrészt azt jelenti, hogy rendkívül szerető társak, másrészt pedig azt, hogy nagyon könnyen meg tudnak bántódni. Ha pedig megbántódnak, az rögtön előhozza belőlük a pesszimizmust, és a fejükben azonnal elkezdenek cikázni a negatív gondolatok.

Szűz

Mivel a szüzek igazi maximalisták és mindig a tökéletességre törekszenek, általában túlságosan kritikusak is és mindenben megtalálják a hibákat. Ráadásul gyakran azt gondolják, mások is csak a hibákat látják bennük, ez pedig a legtöbb esetben rengeteg pesszimista gondolathoz vezet.

Bak

A bakok a legpesszimistábbak az összes jegy közül. Szinte minden helyzetben a legrosszabbat feltételezik, mert úgy érzik, ez a reális gondolkodás - ez pedig a kapcsolataikban is megmutatkozik. Hiszen akkor nem érhet csalódás, ha folyton fel vagy készülve arra, hogy bántani fognak, ugye?

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss