Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 3 legromantikusabb csillagjegy

default user icon
MME
Vannak olyan csillagjegyek, akik igazi hősszerelmesek, és úgy gondolják, a valóságban is megtörténhet bármi, ami a romantikus filmekben - a következő 3 jegy ebbe a csoportba tartozik. Mutatjuk, kik ők!

Kos

A tűz jegyek közül a Kosok a legromantikusabbak. Energikusak, hevesek és spontának, folyton szükségük van az izgalomra. Ezáltal nagyon szenvedélyesek a kapcsolataikban és bármikor készen állnak meglepni egy mesébe illő randevúval. Csak azzal érdemes vigyázni, hogy amilyen hirtelen fellobbannak a lángok, olyan gyorsan ki is aludhatnak...

Rák

A Rákok imádnak másokról gondoskodni. Kedvesek és érzékenyek, nagyon tudnak szeretni. Simán előfordulhat, hogy a Rák párodtól ágyba kapod a reggelit vagy virágcsokrokat küld neked, mert imádják kényeztetni a szeretteiket. Ha viszont azt szeretnéd, hogy hosszútávon működjön köztetek a kapcsolat, neked is érdemes annyi energiát fektetni bele, mint neki. 

Skorpió

Bár a Skorpiók igazi hangulatemberek és gyakran duzzognak, könnyen felismerik a hibáikat és képesek dolgozni rajtuk. Egyrészt pont olyan érzékenyek és gondoskodóak, mint a Rákok, másrészt pedig pont olyan szenvedélyesek és izgalmasak, mint a Kosok. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss