Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 3 legintelligensebb csillagjegy

default user icon
MME
Annak ellenére, hogy minden csillagjegynek megvannak a maga erősségei, van három olyan jegy, melynek szülöttei intelligensebbek lehetnek a többieknél. Mutatjuk, kik ők!

Szűz

A szüzek általában a géniusz gyerekek közé tartoznak az iskolában - írja a Mind Journal. Sokszor osztályelsők, hiszen kielégíthetetlen tudásszomjuk van és szeretnek is tanulni. Persze, ez azért nem azt jelenti, hogy bármit bármikor képesek megtanulni, kell hozzá, hogy érdekelje is őket az adott téma. De ha rászánják magukat a tanulásra, nem tart sokáig, mire elsajátítják az adott témát. Összességében tehát a szűsz mindenben nagyon jó, ami igazán érdekli, és aminek megtanulásába kemény munkát fektetett.

Vízöntő

A vízöntők nagyon kreatívak, eredetiségükben senki nem tudja őket legyőzni. De nemcsak kreatívak, hanem nagyon koncentráltak és határozottak is. Nem adják fel könnyen, és nem engednek a nyomásnak akkor sem, ha nem érik el könnyen a céljaikat. Logikusan gondolkodnak, és ha egy probléma áll az útjukba, akkor biztosan megtalálják a módját annak, hogy oldják meg az eléjük gördülő feladatokat. Sok esetben új és innovatív módszereket találnak arra, hogy megoldjanak egy-egy komoly problémát.

Skorpió

A skorpiók mindig népszerűek a barátaik körében, akik tisztelik őket és felnéznek rájuk, karizmatikusságuknak köszönhetően pedig könnyen is barátkoznak. Mély érzésűek, mindig tisztában vannak azzal, hogy kik ők - az erősségeikkel és a gyengeségeikkel együtt. A skorpió nagyon érzékeny jegy, emiatt nagyon fontos számukra, hogy a maximumot nyújtsák egy kapcsolatban. Nagy a büszkeségük, de ha a helyzet úgy hozza, felül tudnak rajta emelkedni. Hajlamosak impulzívan, gondolkodás nélkül dönteni, de ha rájönnek, hogy hibáztak, akkor beismerik és megpróbálják helyrehozni a dolgokat. Összességében tehát nagyon jó önismerettel rendelkeznek, amiből a legtöbb esetben képesek előnyt kovácsolni.

EZ A 3 LEGÖNZŐBB CSILLAGJEGY>>> 

EZ A TÖKÉLETES REGGELI A CSILLAGJEGYED SZERINT!>>> 

EGÉSZSÉGHOROSZKÓP: EZ A TESTRÉSZED BETEGSZIK MEG LEGGYAKRABBAN A CSILLAGJEGYED SZERINT>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss