Extra csokitorta

75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • tojás
  • cukor
  • liszt
  • kakaópor
  • pudingpor
  • tej
  • cukor
  • vaníliás cukor
  • margarin
  • étcsokoládé
  • tejcsoki

Elkészítés

Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgáját a cukorral habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a krémhez keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 150 fokon tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, 3 lapba vágom.

A krémhez a pudingport a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral sűrűre főzöm, ezután beletördelem a csokit, és hagyom, hogy felolvadjon. Amikor majdnem kihűlt, belekeverem a margarint is.

Megtöltöm a 3 lapba vágott piskótát, majd kívülről is bevonom a krémmel. Tetszés szerint díszítem.

Ezek is érdekelhetnek

Friss