Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgáját a cukorral habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a krémhez keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 150 fokon tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, 3 lapba vágom.
A krémhez a pudingport a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral sűrűre főzöm, ezután beletördelem a csokit, és hagyom, hogy felolvadjon. Amikor majdnem kihűlt, belekeverem a margarint is.
Megtöltöm a 3 lapba vágott piskótát, majd kívülről is bevonom a krémmel. Tetszés szerint díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre