Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Éveket letagadhat! Ezért néz ki huszonévesnek a 42 éves Reese Witherspoon

default user icon
MME
Ha Reese Witherspoon a közösségi oldalán megoszt egy közös képet tizenéves gyerekeivel, sokan inkább gondolják a gyerekek nővérének, semmint az édesanyjuknak a színésznőt. De mi a titka Dr. Szöszinek? Amellett persze, hogy Witherspoon jó géneket örökölt, tesz is azért, hogy jól nézzen ki.

1. Folyamatosan hidratál

Az Oscar-díjas színésznő kezében szinte mindig van valami innivaló, víz, smoothie, vagy frissen facsart gyümölcslé. Witherspoon leginkább a Kimberly Snyder által ajánlott zöld smoothie-kat fogyassza. Spenótot, római salátát, zellert, almát, banánt, citromot, körtét, petrezselymet turmixol össze vízzel és minden reggel ezt issza.

2. Kávézik

A kávéval is jó barátságban van a Dr. Szöszit alakító színésznő. Witherspoon nemcsak azért iszik meg minden nap egy pohár kávét, hogy a koffeinból erőt nyerjen, hanem azért is, mert tisztában van a kávé jótékony hatásával. Például azzal, hogy a mértékkel fogyasztott kávé véd a 2-es típusú cukorbetegség ellen, és csökkenti az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát is.

3. Sportol

A 3 gyerekes édesanya szeret sportolni, de a mozgást nem korlázza a futásra, vagy konditermi edzésekre. Witherspoon szereti a természetben sportolni. Gyakran túrázik, kajakozik. 

4. Barátokkal edz

"Nagyszerű kikapcsolódás, amikor egy órát együtt futunk a barátnőkkel és megbeszéljük a szerelmi életünket, vagy a gyerekeinkről beszélgetünk" - nyilatkozta Witherspoon. Szakemberek szerint egyébként sokkal jobb társaságban edzeni, mint egyedül, mert így sokkal nagyobb a motiváció.

5. Vigyáz a bőrére

Witherspoon egy lakatlan szigetre a családján kívül tequilát és fényvédő krémet vinne magával. Az idő múlásával megtanulta, hogy a bőr egyre szárazabbá válik, így muszáj megfelelően hidratálni és óvni.

6. Jógázik

A színésznőt többször is lefotózták már edzésre menet jógamatraccal a kezében. A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárjának a jóga segít abban, hogy testileg és szellemileg is friss legyen. 

7. Mindent mértékkel

Az amerikai sztár sosem volt híve a divatos diétáknak, tegyük hozzá, nem is nagyon volt rá szüksége sosem. Witherspoon egészségesen étkezik, salátát, zöldségeket eszik, de szereti a sült csirkét és ha úgy tartja kedve, akkor egy pizzát, fagylaltot, vagy valami rágcsálnivalót is megenged magának. 

8. elfogadás

Witherspoonról sugárzik a boldogság, a harmónia, a magabiztosság. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a színésznő elfogadja magát olyannak, amilyen. A közösségi oldalain aktív életet élő sztár rajongóit is mindig arra biztatja, hogy szeressék magukat, legyenek kedvesek magukkal.

EGYÉL, AMENNYIT AKARSZ, DE NEM MINDEGY, MIT: ITT A REESE WITHERSPOON PROGRAM! >>>

20 ÉVET SIMÁN LETAGADHATNA! EZÉRT NÉZ KI ILYEN DÖGÖSEN A 45 ÉVES KATE BECKINSALE  >>>

EZÉRT NÉZ KI NEGYVENESNEK A 60 ÉVES SHARON STONE! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss