Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megérkezett! Európában is kapható lesz a rózsaszín KitKat!

default user icon
MTI
Az európai piacra is bevezeti a Nestlé a rubincsokoládéból készült KitKatet, amely óriási sikernek bizonyult a japán és dél-koreai fogyasztók körében januári forgalmazása kezdetén.

A KitKat az első csokoládémárka, amely a vezető csokoládégyártó, Barry Callebaut által kifejlesztett rubin kakaóbabot tartalmazza.

Callebaut szeptemberben mutatta be a csokoládégyártás újdonságát: a sötét rózsaszínű vagy mályvaszínű termék íze is friss gyümölcsös aromájú, bár nem használnak hozzá semmilyen gyümölcsöt vagy ízanyagot.

A fekete-, a tej- és a fehércsokoládé után ez a negyedik csokoládéfajta, amely tíz év fejlesztésének az eredménye.


A négyszeletes KitKat-et április 16-tól Nagy-Britanniában kizárólag a Tesco üzleteiben dobják piacra, ára 85 penny lesz. A brit forgalmazás kezdete után egy héttel bevezetik a kontinensen is, elsőként április 23-án Hollandiában – jelentette be kedden a svájci élelmiszeripari cég szóvivője.

Alexander von Maillot, a Nestlé édesség részlegének a vezetője azt mondta, hogy a cég nagyon elégedett volt a rubincsokoládé bevezetésével Japánban és Dél-Koreában, a boltjaikban állítólag 30 perc alatt elfogytak a készletek minden nap a forgalmazás első hetében.

5 VILÁGBAJNOK MAGYAR KÉZMŰVES CSOKI, AMIT ISMERNED KELL! >>> 
5 DOLOG, AMIT MÉG AZ ÉDESSZÁJÚAK SEM TUDTAK A CSOKOLÁDÉRÓL! >>> 
EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA TÚL SOK SÓT ESZEL >>> 
TÚLSÚLYA MIATT CIKIZTÉK AZ ÉNEKESNŐT, MOST 20 KILÓT LEFOGYOTT >>> 
DURVA! ENNYIBE FOG KERÜLNI HARRY HERCEG ÉS MEGHAN MARKLE ESKÜVŐJE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss