Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Saját alkalmazása lehet a COVID-19 miatt nehéz helyzetbe került éttermeknek

default user icon
MME
Egyedi alkalmazások fejlesztésével támogatja egy magyar start up a nehéz helyzetbe került éttermeket. A jelentkező éttermek részére most induló befektetés nélkül elkészítik a vendéglátóhely egyedi megjelenésű applikációját, amelyen keresztül közvetlenül fogadhatnak rendeléseket, értesíthetik az ügyfeleiket, gyorsan és hatékonyan indíthatnak elviteles, vagy házhozszállítás szolgáltatást.

Egyedi alkalmazások fejlesztésével támogatja egy magyar start up a járvány miatt nehéz helyzetbe került éttermeket. Akciójuk keretében felajánlották, hogy a jelentkező vendéglátóhelyek részére elkészítik a vendéglátóhely egyedi megjelenésű mobiltelefonos applikációját, androidos és ios készülékeken is elérhető formában. Mindez semmilyen extra befektetést nem igényel vendéglátósok részéről.

A COVID okozta első sokk után az éttermek egy része egyéb alternatívák után kutatott, és átgondolta a vendéglátás online térbe történő áthelyezését. A legegyszerűbb megoldás – a nagy ételkiszállítókkal való együttműködés – mellett egyre többen fontolják meg a nagyobb cégektől való rész-, vagy teljes függetlenedést, egyedi alkalmazás elindítását.

Az alkalmazással, amely az igénylő vendéglátóhelyek saját tulajdona lesz, közvetlenül tarthatják a kapcsolatot vendégeikkel, fogadhatnak rendeléseket, indíthatnak elviteles, vagy házhozszállítás szolgáltatást. Az applikációkat az éttermek nevével elérhetővé teszik a google play és az app store áruházakból, így a vendégek telefonján közvetlenül letölthetővé válik.

Beépített fizetési rendszer, azonnali ingyenes üzenetküldés, rendeléskövetés, törzsvendégakciók futárkezelés mellett számos egyéb funkció is segíti a vendéglátóhelyeket átvészelni ezt a nehéz időszakot. Ráadásul a saját applikáció később is lehetőséget biztosít a digitális világban a forgalomnövelésre.

„Rengeteg vendéglátó került nehéz helyzetbe az elmúlt időszakban. Mi abban szeretnék segíteni, hogy a hátralévő időszakot könnyebb legyen átvészelni nekik, és gyorsabban tudjanak újraindulni, ha végre helyre áll a rend.” – mondta el Kormos Milán az Appsolution Kft. tulajdonosa

Az applikációs igényeket a cég a Mentőöv az éttermeknek weboldalon gyűjti.

Olvasd el ezt is:

Ezek is érdekelhetnek

Friss