Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ételízesítő házilag III.

120 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zöldségeket finomra daráljuk, alaposan összekeverjük, levüket minél alaposabban kinyomjuk.

A darálékot sütőpapírral bélelt tepsikre osztjuk el (én 4 tepsire tettem), és 50 fokos, hőlégkeveréses üzemmódba állított sütőben, az ajtót résnyire nyitva kiszárítjuk. Én egyszerre 2 tepsivel dolgoztam, és nagyjából 6-7 óra alatt lett jó.

A szárított zöldségkeveréket kávédarálóban finomra őröljük, elkeverjük a sóval, és üvegben tároljuk. Felhasználása megegyezik a boltiéval.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>> - mandulakonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss