Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Étel inspirálta gumimatracok, amivel könnyebb túlélni a kánikulát

default user icon
MME
Szerencsések azok, akik egy medencében, vagy vízparton vészelhetik át az augusztusi kánikulát. Ha szeretsz enni, és szeretsz a vízben, gumimatracon lebegni, akkor az ételek inspirálta matracok neked készültek!

1. Kezdjük egy igazán aktuális darabbal! Az unalmas gumimatracok helyett, már olyat is válaszhatunk, amin pihengetve úgy festünk, mintha egy hatalmas szelet görögdinnyén pihengetnénk!

 

Inspiráció, ha görögdinnyés receptekre vágysz ! >>>

2. Erre ugyan nem feküdhetünk rá, de a medencébe, vagy a Balatonba betolva még piknikezhetünk is a vízben!  Poharak, lehűtött italok és gyümölcs. Hiánypótló. 

3. Ezen a képen nem az unikornis a lényeg, bár a legtöbb 18 év alatti lány, valószínűleg azt a gumimatracot választaná. Mi a nyalóka formájú matracra hívjuk fel a figyelmet. Willy Wonka sem álmodhatna szebbet!


Így készül a sütinyalóka
 ! >>>

4. Szigorúan felnőttek kedvence lehet, ez a borosüveget idéző gumimatrac. Garantáltan kényelmes, és másnaposak sem leszünk!


Inspirálódj! Szuper
boros receptek ! >>>

5. Ennek a pizzás matracnak talán egyetlen hátránya van, hogy iszonyatosan hamar megéhezik rajta az ember.


Otthon sütnél pizzát? Íme néhány tuti recept
 ! >>>

6. Arról órákig lehetne vitatkozni, hogy kell-e ananász a pizzára, vagy sem, az azonban biztos, hogy a medencében igazán jól mutat. Bár ez egy úszógumi, de hatalmas ananászos gumimatrac is van már.


Receptek ananásszal
 ! >>>

7. Azt nem tudjuk, hogy mennyire könnyen lehet erről a cseresznyés matracról beesni a vízbe, de igazán egyediek lehetünk vele, az tény! 

gumimatrac ananász vízpart cseresznye pizza bor

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlott tartalmak

Friss

Friss