Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Étcsokis-málnás puding diétázóknak

15 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingport a csomagoláson található utasítástól eltérően nem cukorral, hanem édesítőszerrel és kevés hideg tejjel keverjük csomómentesre, majd a többi felforralt tejhez adjuk, és készre főzzük. Tetszés szerint formákba adagoljuk, lehűtjük.

Közben elkészítjük a tejszínhabot, amit szintén édesítővel édesítünk. Tálaláskor a pudingot ízlés szerint díszítjük a tejszínhabbal és málnaszemekkel.

Megjegyzés

Az így elkészített pudingból a cukorbetegek is fogyaszthatnak, mert lényegesen kevesebb a szénhidrát tartalma egy adagnak, mintha cukorral lenne édesítve.

A receptet és a fotót T. - t.vica

Ezek is érdekelhetnek