Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Idén nem gyúlnak fel a fények Dabason: zárva marad Eta néni háza

default user icon
MME
Kajdács Józsefné, vagy ahogy mindenki ismeri, Eta néni az elmúlt években több ezer égővel, karácsonyi díszek sokaságával öltöztette ünneplőbe a házát. Idén azonban sötét marad a porta, nem lesz mesevilág a dabasi háznál.

Eta néni évekkel ezelőtt az unokái kedvéért díszítette fel először a házát, majd látva a hatalmas érdeklődést a nagyközönség előtt is megnyitotta otthona kapuját.

Tavaly ilyenkor, ahogy az elmúlt években is advent idején, már javában zajlott a díszítés, ám idén nyoma sincs a jókedvnek és a vidámságnak a dabasi portán. Oly sok év mesevilág után most elmarad a közös munka a családdal és a jó barátokkal, nem gyúlnak fények Eta néninél.

Az idős hölgy így írt erről a Facebook oldalán: "Az elmúlt évekre visszatekintve ilyenkor már javában zajlik a készülődés ETA néni háza táján. Sajnos, és ezt még leírni is fájó, ez ebben az évben nincs így. Nem szorgoskodik senki, nem jön össze a család és jó barátok, most csak a csend uralkodik. A 2023-as év nem hozott túl sok jót számunkra, ezért úgy döntött a család, hogy ezt a karácsonyt, ezt az ünnepet együtt, egymásra figyelve, szeretetben szeretnénk megélni. 2023-ban Eta néni házának kapuja ZÁRVA marad, és a megszokott fénydekoráció sem lesz látható. Kérjük az érdeklődőket, hogy most ne jöjjenek felénk. Pozitívan és reményekkel teli szívvel tekintünk előre, hisszük, hogy még sok látogatót köszönthet a jövőben a kis dabasi porta. Az igazi fény az a szeretet, a hit és a remény, ami beragyogja a családok életét.”


/Forrás: travelo.hu/

(Nyitókép: Eta néni háza – Facebook)

Ajánljuk még:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss