Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eszetergomi burgerfanok, figyelem! Megérkezett a Meki!

default user icon
MME
Megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.

A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A koncepció az esztergomi Meki®-ben is a digitalizációra épül, ez azonban nemcsak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az étterem külső és belső környezetére, megjelenésére is. Az új egységben a fiatalos, modern burgerezők világát idéző „Geometry” belsőépítészeti dizájnt valósította meg a vállalat. Az elektromos autóval érkezőket a parkolókban két töltőhely, a családokat pedig játszóvár várja.

A környezet kialakítása során arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy az étterem illeszkedjen a város karakteréhez, a zöld területtel határolt sétányon pedig a vendégek kényelmét szolgáló utcabútorok kerültek elhelyezésre. Az étterem környezetének rendezésekor egy kertet is létrehoztak, ahol egy egyedi kerti bútorzat is helyet kapott, és ide került a márvány görgetegből megépített Meki logóba elhelyezett alapkő is.

A digitális fejlesztés részeként a vendégek már a MyMeki® mobilalkalmazáson keresztül az étterembe érkezés előtt is leadhatják rendelésüket, ezzel gyorsabbá téve kedvenc Meki® termékeik átvételét. A személyesség megtartása, sőt fokozása érdekében Vendégélmény Menedzserek várják a vendégeket, további kényelmi szolgáltatásként pedig elérhető az asztalhoz történő kiszolgálás is.

Az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék rendelésre készül, a város első McCafé pultjánál pedig akár laktózmentes tejjel, Oatly zabitallal, és koffeinmentes változatban is kérhetők a barista La Cimbali kávégéppel készült kávékülönlegességek. A McCafé megérkezésével a vállalat teljes kávékínálata mellett desszertjeik is elérhetőek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss