Elkészítés: A piskótához a tojássárgákat a porcukorral és egy kevés vízzel kikeverem. A fehérjéket kemény habbá verem. A sütőporos, diós lisztet hozzákeverem a sárgákhoz, majd óvatosan hozzáadom a felvert fehérjéket is. Majd megsütöm, és hagyom kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejjel és a cukorral sűrűre főzőm. Miután levettem a tűzről, belekeverem a rumaromát, és hagyom kihűlni. Ha langyos, belekeverem a darált diót is. Végül hozzákeverem a felvert tejszínhabot.
A piskótát 6 lapra vágom, és sorban megkenem őket a krémmel. Az oldalát is bevonom kevés krémmel, megszórom darált dióval. A tetejét díszíthetjük tejszínhab halmocskákkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre