Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Esterházy rostélyos

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Megtisztítjuk a hagymát és a zöldségeket, apróra vágjuk, megpirítjuk, megszórjuk liszttel és pirospaprikával, majd húslevessel felengedjük és felforraljuk.

A majorannát, a babérlevelet, a citromszeleteket és a kapribogyót hozzáadjuk, összeforraljuk.

A húst sózzuk, borsozzuk, és kevés zsiradékon hirtelen kisütjük, majd sütés után a fűszeres mártásba tesszük, és lassan pároljuk, hogy egészen puha legyen.

Felolvasztjuk a vajat, a hagymát és a zöldséget üvegesre pároljuk benne. Húslevessel felöntve fedő alatt 5 percig lassú tűzön pároljuk.

A húst és a zöldséget előmelegített tányérokon elhelyezzük. A mártást áttörjük, tejföllel elkeverjük és felfőzzük, a húst és a zöldségeket meglcsoljuk vele tálaláskor.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss