Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Esterházy csirkeragu

> 90 perc
rafinált
átlagos

Elkészítés

  1. Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk a mustárral, borssal, a babérral, az olajjal, valamint a borral. Zárható dobozban egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. 
  2. Másnap egy öblösebb teflon serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, a vöröshagymát, sózzuk és borsozzuk, majd együtt dinszteljük pár percig. Beledobjuk a pácolt húst, majd kevés vízzel felöntve, lefedve, takarék lángon puhára pároljuk kb. 10 perc alatt.
  3. A tejfölből és a lisztből pici vízzel (attól függ, mennyi mártást szeretnénk) habarást készítünk, az ételt behabarjuk. Mustárral, cukorral és ízlés szerint citromlével kellemesen pikánsra ízesítjük.

TÁRKONYOS PALÓCOS CSIRKERAGU 

KELKÁPOSZTÁS PARADICSOMOS CSIRKERAGU GERSLIVEL 

13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI!  

Ezek is érdekelhetnek

Friss