Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Esküvői menüajánlatok

Már szinte mindenre gondoltál: megvan a ruhád, beszerezted a meghívókat, gondoskodtál a virágokról, megállapodtál a fotóssal, zenésszel. Ahhoz, hogy a legszebb nap valóban jól sikerüljön, még egy nagyon fontos dologban szükséges döntened: mivel kínálod meg a vendégeidet?

Ha még nincs kiforrt véleményed, segítünk! Gondold végig, kikből áll majd a vendégsereg, milyen helyszínen tartjátok a mulatságot - és persze, hogy mennyi pénzetek van a vendéglátásra. Ezek után már csak az ízlésednek megfelelő finomságokat kell kiválasztanod!

A hagyományos menü

Ha nem akartok szakítani a jól bevált szokásokkal, akkor a menü összeállításakor ízletes és egyszerű ételekkel fogadjátok a násznépet. Az alábbi fogások egy otthoni esküvő esetén is könnyen elkészíthetők.

Válogass ajánlatunkból! >>>

 

Arany középút

Ha a lakodalmatokat alapvetően hagyományosan képzeltétek el, de a szokásos fogások helyett szeretnétek egy kicsit eltérni a megszokottól, akkor egy nem kirívóan elegáns, mégis különleges ételsort állítsatok össze. Ha tehetitek, használjatok vadhúsokat, halakat és sok zöldséget!

Válogass ajánlatunkból! >>>

 

Különleges menü

Ha úgy gondoltátok, hogy megadjátok a módját, és esküvőtöket különleges fogásokkal is szeretnétek igazán feledhetetlenné tenni, akkor legyetek bátrak, és használjatok egzotikus fűszereket, kínáljatok tengeri herkentyűket és sok-sok gyümölcsöt!

Válogass ajánlatunkból! >>>

 

Ha pedig finom vendégváró falatokat keresel, nézz körül a sós és édes aprósütemények között:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss