Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erzsébet királynő teljesen kiborul attól, ahogy a gyerekeit neveli Katalin hercegné

default user icon
MME
Azzal senkinek nem mondunk újat, hogy a brit királyi család amióta világ a világ, szigorú szabályok szerint éli mindennapjait. Ez alól sem a gyerkőcök, sem pedig a famíliába utólag beházasodók sem alkotnak kivételt. Ehhez persze II. Erzsébet királynő is foggal-körömmel ragaszkodik, így nem csoda, hogy számára egyenesen kiakasztó, amit Vilmos herceg, és Katalin hercegné "művel" a gyerekekkel.

Annak ellenére, hogy II. Erzsébet kiváló kapcsolatot ápol Vilmossal és Katalinnal, van néhány gyereknevelési módszer, amit nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tud lenyelni. Az egyik legkiakasztóbb dolog számára az, hogy Györggyel, Saroltával és Lajossal idejük meghatározó részét a Kensington-palota, vagy az Anmer Hall, tízszobás rezidenciájuk konyhájában töltik.

Egy palotai bennfentes az Express című brit napilapnak arról beszélt, hogy amikor a királynő először látogatta meg Vilmosékat Anmer Hallban, teljesen ledöbbent. Egyszerűen képtelen volt ép ésszel elfogadni azt a tényt, hogy a család otthonának központi helye a konyha lett.

- A szülők rengeteg időt töltenek ott a gyerekeikkel. Szinte mindent ott beszélnek meg, így simán mondhatni, hogy minden ott zajlik, amit a királynő nagyon nehezen visel. Ő ugyanis úgy nevelkedett, hogy minden tevékenységnek megvan a maga szobája, helye – mondta a palotai informátor.

Erzsébet ezt igyekszik olyannyira komolyan venni, hogy a balmorali kastélyban még csak a konyha közelébe sem megy, mivel úgy tartja, hogy ez a helyiség az ott dolgozók számára van fenntartva. Az persze nem titok, hogy Vilmosék is fényűző körülmények között élnek, ám korántsem rendelkeznek annyi alkalmazottal a háztartásban, mint amennyivel a királynő, vagy Károly walesi herceg.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss