Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jamie Oliver és Gordon Ramsay is megrendülten búcsúzik Erzsébet királynőtől

default user icon
MME
Egy-egy végtelenül kedves, valódi megrendültséget sugárzó posztottal búcsúzik Nagy-Britannia két sztárséfje, Jamie Oliver és Gordon Ramsay a 2022. szeptember 8-án elhunyt Erzsébet királynőtől.

"Rettenetesen fog hiányozni. Egy olyan igazán figyelemre méltó nő volt, aki olyan sokat adott mindnyájunknak Nagy-Britanniában és világszerte egyaránt. Rendkívül alázatos volt, önzetlen és adakozó. Valaki, aki elképesztő hatással volt ránk, ​​ránk több évtizedes szolgálata során. Nyugodjon tökéletes békében Felség. Gordon <3" - ezekkel az igazán szívmelengető sorokkal, a neve után biggyesztett kis piros szívvel búcsúzott a szeptember 8-án elhunyt II. Erzsébet királynőtől az eddig nem éppen érzelmes oldaláról ismert Gordon Ramsay sztárséf.


Jamie Oliver is fájdalomtól megtört szívvel búcsúzott a királynőjétől. Ő azt az emblematikus portrét választotta a részvétnyilvánításhoz, amit Erzsébetről a megkoronázása utáni napon készített Dorothy Wilding fotográfus, a királyi udvar első női fotósa.

 

"Fájdalomtól megtört szívvel értesültünk szeretett II. Erzsébet királynőnk haláláról. Őfelsége képviselt mindent, amit egy királynőtől várhatunk, sőt, még annál is többet, asszonyom, megtiszteltetés volt az alattvalójának lenni. Nyugodjék békében. Szeretettel és hálával gondolunk Önre, és őszinte részvétünk az egész királyi családnak. Szeretettel: az Oliverek"

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss