Melyik gluténmentes tésztából a legjobb a bolognai? A szakértő válaszol!


Kedves Tünde! Melyik gluténmentes tésztával próbálkozzak, ha bolognait szeretnék főzni?
Most már igen széles választékban kapható gluténmentes tészta a boltokban. A bolti tészták közül próbálja ki a kölestésztát, rizstésztát és hajdinatésztát.

A gm tészták intenzívebb ízűek és hamarabb is kiszáradhatnak. A tészta főzésekor ezért vegyük figyelembe az alábbiakat:
- mindig annyi tésztát főzzünk ki, amennyit el is fogyasztunk, ha mégis marad, akkor lefedve tároljuk.
- a sós főzővízbe szórjunk oregánót vagy bazsalikomot.
- a bolognai mártásunkat fűszerezzük intenzívebben és készítsük hígabbra.
- tésztától függően a főzési idő eltérő lehet, ezért érdemes többször kivenni egy-egy darabot és megkóstolni.
EBBŐL A GLUTÉNMENTES LISZTBŐL ÉRDEMES RÁNTÁST KÉSZÍTENI >>>
TÉLI ENERGIAGOLYÓ SÜTÉS NÉLKÜL - EBBŐL AZ ÉRZÉKENYEK ÉS A DIÉTÁZÓK IS EHETNEK >>>
ÍGY KÉSZÍTSD EL KEDVENC SÜTEMÉNYEDET GLUTÉNMENTESEN >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.