Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erre használd a papírtörlőt! 3 tényleg hatásos praktika

default user icon
MME
A konyhai papírtörlő nemcsak akkor hasznos, ha valami kiömlött. Lássuk, mi mindenre használható még!

Kemény sajtokhoz: A megmaradt parmezán hetekig is eláll majd a hűtőben, és nem fog penészedni sem, ha konyhai papírtörlőbe bugyolálja, és így teszi be a fridzsiderbe. Lehet, hogy egy kicsit keményebb lesz, de így legalább könnyebb lesz lereszelni.

Kevesebb zsír: Mindegy, hogy rántott hal, hús vagy éppen zöldség szerepel a vasárnapi menüben, sokkal finomabb lesz az étel, ha közvetlenül sütés után konyhai papírtörlővel leitatja róla a felesleges zsiradékot. Ettől az íze nem változik, viszont az állaga sokkal jobb lesz.

Sütőforma: Amennyiben a sütőformát nem megfelelően zsírozza, vajazza ki, beleragadhat az étel. Ezt elkerülendő tegyen egy kevés vajat vagy margarint a formába, majd egy papírral egyenletesen oszlassa el a mélyedésekben is. Ha biztosra akar menni, szórjon a formába egy kevés lisztet is.

100 KILÓT FOGYOTT A NŐ, AKI BESZORULT EGY KAJAKBA

KECSEGÉTŐL A PISZTRÁNGIG - ÍGY VÁLASSZUNK HALAT! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss