Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erős-savanyú leves Ági módra

MME MME
3.3/5
30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Úgy 2 liter vízbe beledobjuk a leveskockát, a 2 centis csíkokra vágott póréhagymát (csak a fehér részét), a leszűrt gombát. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és olajban kisütjük, majd vékony csíkokra vágjuk, és a leveshez adjuk. Összekeverjük a többi hozzávalót, kivéve az étkezési keményítőt. Ha a hagyma megpuhult, akkor a keményítőt hideg vízzel elkeverjük, és folytonos kevergetés mellett a leveshez adjuk. Ezzel nem szabad forralni! (Ettől lesz kocsonyás állagú.)

Megjegyzés

Ezt a levest én kísérleteztem ki. A családom és barátaink nagy kedvence lett :) Mi még a tányérunkba szoktunk sajtot reszelni, és arra szedjük a forró levest. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss