Így szerezhetsz érme vagy zseton nélkül pillanatok alatt bevásárlókocsit

default user icon
MME
Biztosan veled is előfordult már, hogy nem tudtál bevásárlókocsit szerezni, mert sem apród, sem zsetonod nem volt kéznél. Hogy ilyen a jövőben ne fordulhasson elő, eláruljuk a tuti módszert!

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az üzlet előtt, bevásárlókocsira várva nyúlsz a pénztárcádért, és rájössz, hogy nincs nálad sem érme, sem zseton – ezek nélkül pedig nem tudod kiszabadítani a kocsit a sorból… Manapság ez egyre többször fordul elő, hiszen sokan nem is használnak készpénzt, sőt pénztárcát sem hordanak már magukkal. Furcsa helyzet, nem? A mobiloddal vagy az okosóráddal fizetsz, de ahhoz, hogy kosárhoz juss, készpénz kell…

Míg külföldön egyre elterjedtebb, hogy az adott bolt az applikációjához kosárnyitó funkciót is biztosít, nálunk ez még néhány évig biztosan nem lesz így. Addig egy olyan trükkel kell beérni, amelyekről valószínűleg te sem tudtad, hogy működik – viszont nagyon egyszerűvé teszi a kocsik nyitását.

Hogy mi a legegyszerűbb módszer? A kulcs használata, hiszen kulcs általában mindenkinél van. A kulcsok többségének kerek a teteje, ez a forma pedig szinte megegyezik az érmék vagy a zsetonok formájával és méretével. Ha ezt dugod a bevásárlókocsiban lévő lyukba, már viheted is a kocsit. Ehhez azonban először le kell venni a kulcsot a kulcscsomódról – ám ezt elkerülheted, ha egy kulcsot speciálisan rögzítesz a kulcskarikára.

(Borítókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss