Hamarosan megnyitja éttermét Alsóörsön Rácz Jenő. A Michelin-csillagos sztárséf ígérete szerint az Y by Rácz Jenő a település legmenőbb menzája lesz, ahova már rég elkezdte toborozni az új munkaerőket.

A május végén nyitó új vendéglátóhelyre már  javában zajlik az új munkaerők toborzása, a szakácsok és felszolgálók jelentkezését a közösségimédia-oldalán megadott elérhetőségen várta a séf. Rácz Jenő azonban igencsak megdöbbent, amikor az egyik jelentkező határozott igényekkel ajánlotta be magát. 

Sokat kérnek a balatoni szakácsok, Rácz Jenő is padlót fogott a bérigény láttán
FOTÓ: SHUTTERSTOCK

Sokat kérnek a balatoni szakácsok

„Hamarosan megnyitjuk az Y- by Rácz Jenő éttermet, ami várhatóan Alsóörs legmenőbb menzája lesz, ahol házias ízek várják majd a vendégeinket. Május végén nyitunk és munkaerőt keresünk. Szakácsok és felszolgálók jelentkezését várjuk. Jelentkezni a [email protected] -ra megküldött önéletrajzzal lehetséges” – adta hírül egy korábbi Instagram-posztjában Rácz Jenő. 

A megadott e-mail-cím helyett azonban a közösségi oldalon üzent az a szakácsjelölt, aki igencsak magas elvárásokat fogalmazott meg a Michelin-csillagos séf számára. Üzenetét szintén egy Instagram-bejegyzésben tette közé Rácz Jenő, amit a Pénzcentrum szúrt ki: 

„Üdvözletem. Szeretnék jelentkezni a szakácsállásra! Persze, ha kell Önnek szakács. Havi 1 000 000 Ft, plusz lakhatás, ha hétvégére jönne a családom”

– írta a vállalkozó szellemű jelölt. 

Rácz Jenő pedig csupán ennyit fűzött a megkereséshez: „Azt hittem, nem látom jól a nullákat, aztán kiderült, hogy tényleg nem…” 

Az álláshirdetés egyébként tartalmazza az étterem közelében biztosított ingyenes szálláslehetőséget is, így azt szükségtelen volt kiemelnie a jelentkezőnek.

Május végén nyit az Y by Rácz Jenő

Ahogy arról korábban írtunk, Rácz Jenő étterme házias ízekkel várja majd a vendégeit, legalábbis a séf egy menő menzát ígért a követőknek. Az alsóörsi Ypsilon Yacht Club és a Costes Group megállapodásának eredményeképpen a körpanorámás étterem építkezése már 2022-ben elindult, az új balatoni egységeket a fine dining éttermeiről ismert Gerendai Károlyhoz tartozó cégcsoport üzemelteti majd. Az üzletember korábban azt mondta, hogy egy újabb Michelin-csillagra esélyes fine dining létesítmény helyett egy lazább, szélesebb közönséget célzó komplexumot álmodtak meg. A klub a nevét az Y alakú különleges belső öbölrészről kapta, ahol medencék, tenisz- és röplabdapálya, grillsarok, valamint játszótér várja a bérlők és a túravitorlázók családi, baráti társaságait.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.