Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Érdekességek

Krausz Gábor elárulta, mit szokott otthon Tóth Gabinak főzni

A profi séf amellett, hogy hatalmas erőbedobással vezeti csapatát a győzelem felé a Séfek Séfe legújabb szériájában, otthon is újabb kihívások elé néz. A Krausz család ugyanis alig két hónap múlva egy újabb taggal bővül.

Gábor elárulta, hogy felesége terhessége hogyan változtatta meg főzési szokását, továbbá azt, hogy mi az, amit most Tóth Gabi a leginkább kedvel.

Ha éhes vagy, és mondjuk otthon főzöl magadnak, mit készítesz a legszívesebben? Mi a kedvenced?

Nagyon szeretem a magyaros ételeket. A kedvencem a lecsó.

Ha már magyaros ételek. Szabolcsi töltött káposzta?

Ilyeneknek azért otthon már nem állok neki. Ha mégis erre támadna kedvem, akkor megkérjük az anyósom, aki isteni töltött káposztát csinál és nagyon szívesen el is készíti. Otthon azért így, hogy ketten vagyunk, több órás főzéseknek már nem állok neki. Gabi is inkább az egyszerűbb, háziasabb, magyarosabb ízeket szereti. Most valamelyik nap éppen töltött csirkecombot készítettem. Szóval jelenleg inkább az egyszerűbb, de laktatóbb ételek irányába indulok.

Amióta tudjátok, hogy egy újabb fővel bővül a család, átalakult a főzési szokásod? Esetleg kicserélődtek, vagy bővültek a főzéshez szükséges konyhai alapanyagok?

Igazából nem alakult át nagyon, de sokkal jobban odafigyelünk arra, hogy mit eszünk. Elképesztő a természet és az emberi szervezet áldott állapotban. Gabi nem is nagyon kívánja azokat az ételeket, amik mondjuk károsak lennének, vagy nem ajánlják. Most például a megszokottnál is jobban imádja a tonhalat, ami nagyon jó, hiszen rengeteg benne a tápérték és nagyon egészséges. A cukrozott dolgokra rá sem bír nézni.

Volt már rá példa, hogy annyira rossz volt az étel, hogy visszaküldted az étterem szakácsának?

Nem emlékszek ilyenre. Olyan volt, hogy nem ízlett az étel és legszívesebben visszaküldtem volna, de én csak nagyon szélsőséges esetekben tennék ilyet. Ha rossz az étel, nem szoktam jelezni, ám ha megkérdezik, megosztom velük a véleményem, ha nem, akkor inkább magamban tartom.

KRAUSZ GÁBOR: A KONYHÁBAN AZ VAN, AMIT ÉN MONDOK >>

KLASSZIKUS LECSÓ >>>

FŰSZERES TÖLTÖTT CSIRKECOMB RIZIBIZIVEL >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.