Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erdei gyümölcsös gofritorta

40 perc
egyszerű
átlagos
5 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A gyümölcskeveréket a cukorral, citromlével egy lábasban összeforraljuk, majd szűrőbe öntjük és lecsepegtetjük.
  2. A fele gyümölcslevet visszaöntjük a gyümölcsre, a maradékban simára keverjük a pudingport és hozzáöntve a többi részhez sűrű krémmé főzzük.
  3. A tejszínt habbá verjük, majd a kihűlt pudingot pár kanál tejszínnel fellazítjuk, a többi tejszínhabot pedig óvatosan hozzáforgatjuk.
  4. Kevés krémet félreteszünk a díszítéshez, a maradékkal betöltjük a gofrikat és tetszés szerint bogyós gyümölcsökkel és citromfűvel díszítjük. Tálalásig hűtőben tartjuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss