Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erdei gombás pirítós

default user icon
MME
15 perc
egyszerű
átlagos
1 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, és a felhevített étolajon vagy vajon együtt megpároljuk. Hozzádobjuk a kakukkfüvet, megsózzuk, megborsozzuk, majd felöntjük a fehérborral és további 2-3 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt gombát, és hagyjuk, hogy a leve elfőjön kb. 10 perc alatt.
  2. Amikor a ragu kissé pirulni kezd, elkészítjük a pirítóst. Ráhalmozzuk a gombaragut, és a bazsalikomlevéllel díszítjük. Végül tetszés szerint petrezselyemolajjal ízesítjük-színesítjük.

RECEPT ÉS FOTÓ: PEZSGŐHÁZ ÉTTEREM >>>   


Ezek is érdekelhetnek

Friss