Elkészítés: A tésztához a puha margarint a többi hozzávalóval egy nagy tálban összekeverem. A sütőt előmelegítem 180 fokra. Egy nagy tepsit előveszek, és belenyomkodom kézzel a tésztát. 15 percet elősütöm.
Ez idő alatt elkészítem a krémet: a tojásokat szétválasztom, a fehérjét egy kevés cukorral kemény habbá verem. Egy nagyobb tálban a többi hozzávalót összekeverem, majd végül a fehérjehabot is beleforgatom.
Az elősütött tésztát kiveszem a sütőből, ráöntöm a túrós krémet, elsimítom, félbevágott eperszemekkel kirakom, és további fél órát sütöm 180 fokon. Kihűlés után szeletelem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre