A sütés nélküli epres csoda elkészítéséhez a habtejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadagoljuk a tejfölt és a kétféle cukrot. Ezután belekeverjük a tojáslikőrt.
Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a krém felét, majd ismét egy sor piskóta jön, majd a rásimítjuk a maradék krémet. A tetejét megszórjuk a feldarabolt eperrel.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük és másnap hidegen tálaljuk.
Nagyon finom, mutatós, könnyen elkészíthető, sütés nélküli sütemény. Ha gyerekeknek készítjük, akkor a likőr helyett egy citrom reszelt héját és levét használjuk az alkohol helyett. - Galcsill
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!