Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütés nélküli epres csoda

15 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A sütés nélküli epres csoda elkészítéséhez a habtejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadagoljuk a tejfölt és a kétféle cukrot. Ezután belekeverjük a tojáslikőrt. 
  2. Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a krém felét, majd ismét egy sor piskóta jön, majd a rásimítjuk a maradék krémet. A tetejét megszórjuk a feldarabolt eperrel.
  3. Egy éjszakára hűtőbe tesszük és másnap hidegen tálaljuk. 

Megjegyzés

Nagyon finom, mutatós, könnyen elkészíthető, sütés nélküli sütemény. Ha gyerekeknek készítjük, akkor a likőr helyett egy citrom reszelt héját és levét használjuk az alkohol helyett. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss