Elkészítés: A piskótát megsütöm, nem kell, hogy vastag legyen, elég, ha éppen ketté tudom vágni.
A krémhez a pudingporokat simára keverem a tejjel, és sűrű krémet főzök belőle. Amíg hűl, addig apróra vágom az epret, és a puha margarint kikeverem a porcukorral. Amikor a puding kihűlt, akkor hozzákeverem a margarinos krémet, és simává keverem, majd hozzákavarom az epret is.
A piskótámat 2 lappá vágom, és megtöltöm a krémmel. Ráteszem a piskóta felső lapját, és a kimaradt krémmel még vékonyan lekenem a tetejét.
Én most színes szórócukorkákkal díszítettem a tetejét és félbevágott eprekkel.
Jó étvágyat kívánok!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre