Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Epres-pudingos torta

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A túrót habosra keverjük 2 tojással, a pudingporral, a porcukorral, a tejszínnel és 1 csipet sóval.
  2. A tésztát kitekerjük, a sütőpapírt eltávolítjuk róla és egy kivajazott, kapcsos tortaformába nyomkodjuk. Az alját villával megszúrkáljuk, a túllógó részeket levágjuk.
  3. Ezután a tésztát meghintjük a darált mandulával, majd elrendezzük rajta a megtisztított és felaprított epret, majd rákanalazzuk a pudingos keveréket.
  4. A tésztaszéleket egy kevés felvert tojással megkenjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 50-60 perc alatt megsütjük. Friss eperrel tálalhatjuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss