Elkészítés: Ha épp nincs kéznél muffin, akkor babapiskóta is tökéletes, de ha maradt ki muffin, akkor azzal a legjobb - az nem baj, ha már kicsit megszáradt.
A pudingot elkészítjük ahogy írja a használati útmutató, majd a végén tegyünk bele egy mokkáskanál kínai ötfűszer-keveréket. Keverjük el, és picit várjunk vele mielőtt a poharakba töltjük.
A pohár aljára kerül az összedarabolt muffin, rá 2-3 kanál puding. Ezután kb. 20 percre a hűtőbe rakjuk, hogy a puding kihűljön és megkössön, és tudjuk folytatni a rétegezést. Pár szem epret (puhákat) leturmixolunk és a puding tetejére kanalazunk, majd vágjuk kockákra a maradék epret - ez kerül a tetejére. Végül pár szem pisztáciát durvára vágott pisztáciával megszórom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre