Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Epres-piskótás alagút

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingport a cukorral elkeverjük, és folyamatosan hozzáadjuk a tejet, csomómentesre keverjük, majd megfőzzük és hagyjuk kihűlni.

Miután a puding kihűlt, fóliával bélelt gyümölcskenyérformába öntünk egy keveset. Erre ráhelyezünk egy sor babapiskótát. Ezt a folyamatot még kétszer megismételjük. Az utolsó sornál a pudingra összedarabolt epret teszünk. Miután megtelt a forma, hagyjuk néhány órát dermedni.

Ezután kiborítjuk a süteményt egy tányérra, bevonjuk a megmaradt krémmel és felszeletelt eperrel díszítjük.

Megjegyzés

Frissítő tavaszi, nyári desszert. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss