Epres palacsintatorta II.

MME MME
4/5
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • tojás
  • liszt
  • tej
  • szódavíz
  • cukor
  • olaj
  • olaj
  • vaníliás pudingpor
  • tej
  • cukor
  • eper
  • porcukor

Elkészítés

1.

A palacsintához a tojásokat felverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet és a lisztet, végül megsózzuk. Csomómentesre dolgozzuk, majd 30 percig hagyjuk állni. Hozzáadjuk a szódavizet és a 2 evőkanál olajat. Hagyományos módon megsütjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük.

2.

A töltelékhez elkészítjük a pudingot a csomagoláson megadott leírás szerint, majd lehűtjük. Az epret megtisztítjuk és feldaraboljuk. A palacsintákat megkenjük a pudingokkal, és minden réteg pudingba teszünk eperszemeket is. A legfelső réteg palacsinta lesz. 30-40 percig pihentetjük, majd porcukorral megszórva tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss