A palacsintához a tojásokat felverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet és a lisztet, végül megsózzuk. Csomómentesre dolgozzuk, majd 30 percig hagyjuk állni. Hozzáadjuk a szódavizet és a 2 evőkanál olajat. Hagyományos módon megsütjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük.
A töltelékhez elkészítjük a pudingot a csomagoláson megadott leírás szerint, majd lehűtjük. Az epret megtisztítjuk és feldaraboljuk. A palacsintákat megkenjük a pudingokkal, és minden réteg pudingba teszünk eperszemeket is. A legfelső réteg palacsinta lesz. 30-40 percig pihentetjük, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre