Egy tálban a lisztet a tejjel simára keverjük, majd további folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a keményítőt, a sót, a cukrot és a tojásokat. Ha teljesen sima a keverék, annyi szódavízzel sűrítjük, amennyivel palacsintatészta állagot kapunk. Ezután a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
Az epret megmossuk, a szárait eltávolítjuk, összeturmixoljuk, majd egy keveset kiveszünk belőle, abban csomómentesre keverjük a pudingport, a többit feltesszük egy fazékban a tűzre. Ha felforrt a leturmixolt eper, hozzáadjuk a pudingos keveréket, eritrittel édesítjük, és készre főzzük.
Egy lapos tányérra tesszük az első palacsintát, megkenjük az eperkrémmel, és addig rétegezzük, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejét eperrel díszítjük.