A tojásokat kettéválasztjuk. A cukrot felét a sárgájához adjuk, a másik felét a fehérjéhez teszünk, és kemény habbá verjük. A sárgáját fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját is, és alaposan összekeverjük. Végül óvatosan hozzáforgatjuk a fehérjehabot is.
A pudingport felfőzzük a tejjel, a cukorral a kókuszaromával és a kókuszreszelékkel, majd lehűtjük.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd foltokban rákanalazzuk a pudingos krémet. Végül egyenletes rászórjuk a feldarabolt epret. Előmelegített sütőben 160 fokon 25 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt a tészta, a keményre felvert tejszínhabba keverjük a kókuszreszeléket, majd rákenjük a sütemény tetejére. A félretett eprekkel díszítjük.
Az étcsokit mikróban felolvasztjuk, elkeverjük benne az olajat, majd zacskóba töltjük, aminek levágjuk a sarkát. Végül a csokival becsíkozzuk a sütemény tetejét.