Elkészítés: A natúr joghurtba belekeverjük a darált kekszet és a cukrot vagy mézet. Kb. 10 percig állni hagyjuk.
Egy téglalap alakú tepsit kirakjuk egy sor keksszel, rákenjük a kekszes-mézes joghurt felét. Jó vastagon legyen rajta a krém, mert egy részét a keksz úgyis beszívja. Kirakjuk egy következő sor keksszel, erre kenjük az epres joghurtot. Az utolsó sor keksz következik, ezen elterítjük a kekszes-mézes joghurt másik felét, és rászórjuk az epret.
A tortazselét a tasakon található utasítás szerint elkészítjük, és a tortára öntjük. Hűtőbe tesszük, és a zselatin dermedése után szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre