hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Epres-bazsalikomos-mascarponés fagylalt

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az epret egy turmixgépben a csipet sóval, valamint a friss bazsalikommal összeturmixoljuk.
  2. A tejszínt - a porcukor kanalankénti hozzáadásával - habbá verjük, majd a habverő alacsony fokozatán óvatosan hozzákeverjük a mascarponét, legvégül pedig a bazsalikomos eperpürét. Hagyhatjuk kissé márványosan, ne keverjük el teljesen.
  3. Pálcikás fagylaltformákba töltjük, és mélyhűtőben kifagyasztjuk kb. 5 óra alatt.

Megjegyzés

12 db pálcikás fagylalt lesz belőle. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss