Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A puha margarint egy nagy tálba a tészta összes hozzávalójával összegyúrjuk, lisztezzük, amíg elválik az edény falától. Egy nagy tepsibe nyomkodjuk a tésztát, és 15 percet elősütjük.
Ez idő alatt elkészítjük a túrós tölteléket: egy nagy tálba áttörjük a túrót, hozzáadjuk a tejfölt, a tojások sárgáját, a cukrokat, a citromhéjat, a kaporlevelet, a búzadarát, jól elkeverjük. A tojások fehérjét géppel kemény habbá verjük, majd ezt is belekeverjük a túrós töltelékbe.
A tésztát kivesszük a sütőből, ráöntjük a túrós tölteléket, megszórjuk a gyümölcsökkel, és legalább fél órát sütjük tovább 180 fokon.
Hűlni hagyjuk, és hidegen szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre