A tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, és az eritritet is, tovább habosítjuk, majd a legalacsonyabb fokozatra kapcsoljuk a robotgépet, és kanalanként hozzáadjuk a zabpehelylisztet is.
Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk a masszát, és előmelegített 180 fokos sütőben 8 perc alatt készre sütjük.
Eközben a mascarponét az apró darabokra vágott eperrel, és az eritrittel kihabosítjuk, majd a Hulalát habbá verjük, a zselatint kb 1 dl vízben felmelegítjük (nem forraljuk!), végül óvatosan összekeverjük az epres krémet, a habot és a zselatint is belecsurgatjuk.
Ezalatt a piskóta is megsült már, ha kihűlt, egy sablon segítségével, kivágunk 2 db szív alakot, a maradék piskótát, kb 2 cm-es csíkokra vágjuk.
Az egyik szív alakú lapot tálcára helyezzük, a krémet habzsákba kanalazzuk, és a lap szélére 2 cm-es csíkban krémet nyomunk, erre illesztjük a piskóta csíkokat, majd krém következik, ha jól dolgoztunk még egy rétegre való piskóta csíkunk lesz, ha véletlen nem, nincs baj, csak alacsonyabb lesz a torta. Megint krém következik, mielőtt a felső lapot ráhelyeznénk, az üreget töltsük meg alaposan megmosott, megszárított eperrel, végül a szív alakú lappal zárjuk le a tortát, a mardék krémmel vonjuk be a torta tetejét és oldalát. Tegyük pár órára hűtőbe
Porcukorral szórt felületen kinyújtjuk a pirosra színezett fondantot, majd a nyújtófára tekerve és a tortára ráhajtva beburkoljuk, a felesleges részeket vágjuk le, a zöld fondantból leveleket szúrunk ki, és enyhén nedves felületre felragasztjuk a leveleket is. Végül fogpiszkálóval, pöttyözzük be az "epret".