Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eperdzsem

45 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyümölcsöt alaposan megtisztítjuk, botmixer segítségével pépesítjük (vagy nagyon apróra vágjuk).
  2. A gyümölcsöt egy nagy lábasba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, és felforraljuk, belekeverjük a citromlevet és a dzsemfixet, majd 2-3 percig takaréklángon forraljuk.
  3. Forrón üvegekbe kanalazzuk, lezárjuk, és legalább 5 percre minden üveget a feje tetejére állítjuk, majd ha kihűltek, a kamrába tesszük őket.

SZŐLŐ-ANANÁSZ LEKVÁR 

MÁLNALEKVÁROS FÁNK 

MÁLNALEKVÁROS PALACSINTAFALATOK 

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss