Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bámulatos! Ennyit változott Tóth Vera 5 év alatt

default user icon
MME
Tóth Vera több mint 50 kilót adott le azóta, amióta gyomorszűkítő bypass műtéten esett át. Mutatjuk, mennyit változott az elmúlt évek alatt!

Tóth Vera a fogyását szinte folyamatosan dokumentálta a közösségi oldalán, ahol abba is betekintést nyerhettek a rajongói, hogy az alakját nemcsak a műtétnek, hanem a sportnak, a mozgásnak is köszönheti.

Ősszel arról posztolt, mennyire hálás az edzőjének, aki megszerettette vele a sportolást. „Volt egy gyomor bypass műtétem, de be kellett lássam, önmagában nem elég, nem lehet csak erre támaszkodni egy olyan extrán hízékony embernek, mint én” - írta a fotója mellé.

Februárban pedig egy nagyon látványos akkor és most fotót osztott meg magáról, amihez arról írt, hogy nemcsak a teste, de a lelke is átalakult a fogyása hatására.

„Ha elkezded ezt az utat, annak vannak lépcsőfokai. Először azt hiszed, ha lefogysz, majd minden megoldódik, aztán csak-csak megmarad valami nyomás, ami nem az, amire számítottál. Össze- visszaságba kerülsz. Majd amikor a testi tüneteid rávezetnek arra, hogy a lelkeddel is el kell kezdened foglalkozni, az rosszabb lesz, mint mikor még kövér voltál és emiatt nem érezted magad teljesnek. Elkezded a belső munkát, melyben a kis törékeny madárka és a rétegeibe menekülő kisbálna lassan összebarátkoznak és örökké tisztelni fogják egymást.”

Most pedig, a gyomorszűkítő műtétjének 5. évfordulóján szintén megmutatta, milyen sokat változott az elmúlt évek alatt, és megosztotta követőivel, milyen büszke arra, hogy vállalta a műtétet.

„Nekem ez a legnagyobb boldogság, hisz általa kedvet kaptam az élethez, a rendszeres edzésekhez, az aktív léthez, a mozgáshoz, túl vagyok életem első futóversenyén és még sorolhatnám, mi mindent köszönhetek ennek az egésznek. Tudom, van, aki nem tudja ezt elfogadni, van akinek ez nem igazi munka, de azt gondolom, minden magadért hozott döntés bátor cselekedet, amire büszke lehetsz és én erre büszke vagyok, mert az igazi meló, csak a műtét után kezdődik mint testileg, mint lelkileg.”

Ajánljuk még:

TÓTH VERA ÉS PAULI ZOLTÁN MEGMUTATJA, HOGYAN KÉSZÍTS TÖKÉLETES STIFOLDERES SZÉLESMETÉLTET>>> 

GYERTEK ÁT VACSORÁRA: FŐZZ TÓTH VERÁVAL ÉS PÁRJÁVAL, PAULI ZOLTÁNNAL>>> 

TÓTH VERA ELÁRULTA, MIÉRT SZERET FŐZNI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss