Versenyképes juttatást kínál leendő dolgozóinak a budapesti Primark, már zajlik a toborzás

default user icon
MME
Tavaly év elején derült ki, hogy a Primark üzletlánc megnyitja első magyarországi boltját Budapesten az Aréna Plázában. Az izgatott várakozásban azóta több téves információ is megjelent a nyitás pontos dátumával kapcsolatban, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy a tervek szerint még ebben az évben meglesz. Ennek bizonyosságát az is sejteti, hogy már lehet jelentkezni a budapesti üzlet pozícióira, és a dátummal ellentétben a fizetésekről konkrétumokat is lehet tudni.

Egyelőre részmunkaidős eladókat keresnek az üzletbe, az állásra pályázni pedig a Primark hivatalos honlapján lehet regisztrációt követően, egy űrlap kitöltésével és az önéletrajzunk beküldésével.

Ki jelentkezhet?

A hirdetésből kiderül, hogy az ideális jelölt kommunikatív, de egyben jó hallgatóság, barátságos, pozitív hozzáállású, szervezett és csapatjátékkos. Mindezek a tulajdonságok elengedhetetlenek, hogy valaki a Primark csapat tagja lehessen, hiszen az eladó legfőbb feladata a vásárlók gyors és hatékony kiszolgálása, illetve a pozitív vásárlói élmény biztosítása.

Ennyit fizetnek az eladóknak

A részmunkaidős eladók havi bruttó bére 15 órás munkarendben 170 625 Ft, 20 órás munkarendben 227 500 Ft. Az alapbéren felül SZÉP kártyás cafetériajuttatással is várják az új kollégákat.

A Primark a karrieroldalán hangsúlyozza, hogy a cég számára a dolgozó jóllét kiemelt fontosságú, ehhez rugalmas beosztással (a munka-magánélet egyensúly érdekében) és a „Beszéljünk róla” munkavállalói segítségnyújtási programmal – melynek keretein belül anonim pénzügyi, jogi vagy pszichológiai tanácsadás vehető igénybe – kíván hozzájárulni.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss