Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennek a 3 csillagjegynek mindig igaza van

default user icon
MME
Vannak olyan jegyek, melynek szülöttei tűzön-vizen át képesek kitartani az igazuk mellett - még akkor is, ha mindenkivel össze kell veszniük miatta. Bár lenyűgöző, hogy milyen kitartóak, ezzel sokszor az őrületbe kergetik a környezetüket. Mutatjuk, kikkel nem érdemes vitatkozni!

Szűz

A Szüzeknek gyorsan vág az eszük és nagyon jó beszélgetőpartnerek, azonban néha túlzásba esnek a kéretlen jó tanácsaikkal. Például gyakran hallhatunk tőlük olyat, hogy „hadd mutassak egy jobb módszert erre” vagy „ha így csinálnád, akkor jobb lenne”. Bár a jó szándék vezérli őket, sokszor felidegesítik a szeretteiket azzal, hogy azt éreztetik, ők minden jobban tudnak.

Oroszlán

Az Oroszlánok számára egyetlen dolog rosszabb annál, hogy tévedjenek: hogy beismerjék, hogy tévedtek. A környezetük mellett önmaguknak is imádják bebizonyítani, hogy ők mindent tudnak. Bár ezzel sokszor az őrületbe kergetik a szeretteiket, az ő véleményükért is pontosan ugyanolyan szenvedéllyel és meggyőződéssel képesek kiállni.

Vízöntő

A Vízöntők gyakran megkérdőjelezik a mások számára egyértelműnek tűnő dolgokat. Rengetegszer hallhatjuk tőlük a kérdést: de miért? Innovatív ötleteikkel és érveléseikkel gyakran kiborítják a beszélgetőpartnereiket. Aki nem osztja a véleményüket, az szerintük biztosan téved. Viszont pont ugyanilyen vehemenciával állnak ki a jó ügyek mellett, és rengeteget tesznek a globális problémák megoldása érdekében is.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss